Üniversiteli gençlere Siber Suçlarla Mücadele anlatıldı

28 Eylül 2022 Çarşamba 10:05
Üniversiteli gençlere Siber Suçlarla Mücadele anlatıldı
OSMANİYE’de, üniversite öğrencilerine yönelik, güvenli ve bilinçli internet kullanımı, siber zorbalık ile teknoloji bağımlılığı konularında eğitim faaliyeti düzenledi.
İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Siber Suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması amacı ile oluşturulan SİBERAY programı kapsamında, üniversite öğrencilerine bilgilendirme yapıldı. 
Siber polisler tarafından gençlere, Teknoloji Bağımlılığı, Yasadışı Bahis ve Güvenli İnternet Kullanımı konuları anlatıldı. Söz konusu faaliyette ulaşılan 520 öğrenciye, içerisinde Siber Suçlarla Mücadele  konularında çeşitli bilgilerin bulunduğu broşürlerden dağıtıldı. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.