Silifke’de masa tenisi turnuvası başladı

07 Haziran 2022 Salı 14:57
Silifke’de masa tenisi turnuvası başladı

Atike CEYLAN KAÇAR/SİLİFKE(Mersin), ()-MERSİN'in Silifke ilçesinde 49'uncu Uluslararası Müzik ve Folklor Festivali kapsamında düzenlenen Okullararası Festival Kupası masa tenisi turnuvası başladı.
Şehit İbrahim Okur spor salonunda düzenlenen festival kupası masa tenisi turnuvasının açılışına Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Korkmaz, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, Turnuva Düzenleme Komitesi Başkanı Mustafa Göktaş, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Beceren, Yeşim Altun, Ali Okur, Şerife Yörükçü, turnuvada görev alan hakemler ve davetliler katıldı.
Turnuvasının açılışını Belediye Sadık Altunok ve Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Korkmaz birlikte yaptı. Törende konuşan Başkan Altunok, "Bu yıl 20-26 Haziran 2022 tarihleri arasında düzenleyeceğimiz 49'uncu Uluslar arası Silifke Müzik ve Folklor Festivali kutlamaları çerçevesinde sportif faaliyetlere de ayrı bir önem verdik. Özellikle gençlerimiz ve çocuklarımız arasında spor kültürü oluşturmak ve çocukların spor yardımıyla birlik ve beraberlik duygusunu geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz okullar arası masa tenisi turnuvamızı bugün burada törenle başlattık. Belediye olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdik vermeye de devam edeceğiz. Özellikle gençlerimizin spora teşvik edilmesi çok önemlidir. Sporun her dalı gibi masa tenisi sporu da çok önemli ve çok faydalıdır. Masa tenisi sporu gençlerimize ve çocuklarımıza zihin açıklığı ve doğru düşünme yönteminin yanı sıra ayrı bir yetenekte kazandırmaktadır. Çocuklarımız bu konuda çok şanslılar. Festival kupası masa tenisi turnuvasına katılan gençlerimize, çocuklarımıza, teknik heyetimize, komitemize, misafirlerimize ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.