Silifke'de kazanlar depremzedeler için kaynıyor

11 Şubat 2023 Cumartesi 11:36
Silifke'de kazanlar depremzedeler için kaynıyor
MERSİN'in Silifke ilçesinde yemek kazanları gönüllüler için Kızılay ekipleri, depremzedeler için kaynıyor.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremin ardından Mersin'e gelen depremzedeler bölgedeki otellere ve sosyal tesislere yerleştirilmeye devam ediyor. Gönüllü vatandaşlar depremzedelere hem gıda hem de kıyafet desteği sağlıyor. Silifke ilçesinde Mükerrem Toker Aş Evinde Kızılay ve gönüllüler kazanlarda yemek kaynatıp depremzedelere dağıtıyor.
Silifke Kızılay Şube Başkanı Barbaros Uçar, "Bölgemiz deprem sahasına en yakın bölge olduğundan dolayı insanlar gelmeye başladı. Hepsi bizim misafirimiz. Biz de haberleri alır almaz gerekli, tedbirlerimizi aldık. Silifke Kızılay Aş Evinde depremzedeler için kazanlar kaynıyor. Tüm depremzedelere sıcak yemek desteği vermek için tedbirlerimizi aldık. Kazanlarımızı çıkarttık ve yemek pişirmeye başladık. Halkımızdan İsteğimiz bize destek sağlasınlar. Özellikle kuru gıdaya ihtiyacımız var. Ciddi miktarlarda yemek üretiyoruz" dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.