Seyhan’da asfalt çalışmaları yeniden başladı

05 Nisan 2023 Çarşamba 10:48
Seyhan’da asfalt çalışmaları yeniden başladı
SEYHAN Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 6 Şubat'ta meydana gelen ve Adana’da da yıkımlara neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ertelenen asfaltlama çalışmalarına yeniden başladı.
6 Şubat depremlerinin neden olduğu yıkımın ardından tüm olanaklarını depremzedelerle dayanışma için seferber eden Seyhan Belediyesi, ara verdiği asfalt çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da Sarıhamzalı Mahallesi'nde başlayan çalışmaları yerinde inceledi.
HEDEF SEYHAN’DA BOZUK YOLUN KALMAMASI
Başkan Akay, asfaltın, halkın yaşam kalitesini artıran hizmetlerden biri olduğunu dile getirdi. Seyhan’ın 96 mahallesinde ihtiyaç duyulan her sokakta asfalt serimi, bakımı ve sağlıklaştırma çalışmasını yapacaklarını vurgulayan Başkan Akay, “Önce yağmur ve kış koşulları, arkasından da maalesef deprem dönemini yaşadık. Deprem nedeniyle asfalt çalışmalarımıza ara verip, iş makinelerimiz ve ekiplerimizle birlikte depremin yıkıma uğrattığı bölgelerdeki vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık. Yaraların sarılması noktasında dayanışma çalışmalarımızı sürdürürken, ara verdiğimiz asfalt çalışmalarına da yeniden başladık. Bugün Sarıhamzalı Mahallemizdeyiz. 4 yılda 520 bin ton sıcak asfalt döktük. Yıl sonuna kadar iklim koşullarına paralel olarak yoğun bir çalışmamız olacak. Amacımız Seyhan’da bozuk yolun kalmaması. Tüm arkadaşlarımız, bu amaçla ciddi bir çalışma içerisinde. Hemen her mahalleye, her alana girme durumundayız” dedi.
Asfalt çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıhamzalı Mahallesi Muhtarı Mustafa Akbaş ise ekiplere teşekkür etti. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.