Seyhan Kart’lılara özel hastanelerde indirimli hizmet

28 Kasım 2023 Salı 11:36
Seyhan Kart’lılara özel hastanelerde indirimli hizmet
SEYHAN Belediyesi’nin ‘Sağlık Kart’ projesi ile SGK’lı vatandaşlara anlaşmalı özel hastanelerdeki sağlık hizmetlerinde yüzde 30’ye varan indirim olanağı sunuluyor.
Seyhan Belediyesi’nin 13 özel sağlık kuruluşuyla imzaladığı protokolle SGK’lı Seyhanlıların alacağı sağlık hizmetlerinde, muayene, tahlil-tetkik ve tedavi ücretlerinde farklılık göstermekle birlikte yüzde 30’a varan indirim imkanı sağlanıyor. Sağlık Kart’ı bulunan vatandaşlar anlaşmalı sağlık kuruluşlarında kartlarını göstererek yapılan anlaşma kapsamında indirimlerden yararlanabiliyor.
Seyhan’da sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırıp, sağlıkta fırsat eşitliğini sağlamaya yönelik bir uygulama olduğunu dile getiren Sağlık İşleri Müdürü Volkan Ballıklıoğlu, “Başkanımız Akif Kemal Akay’ın sağlıklı ve mutlu bir toplum hedefi doğrultusunda belediyemizin sunduğu hizmetlerden biri de Sağlık Kart projesi. Belediyemize başvuran Seyhanlı hemşehrilerimiz hiçbir aidat ya da ücret ödemeden Sağlık Kart’ını alıp, anlaşmalı özel hastanelerde verilen sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabiliyor” dedi.
Sağlık Kart ile ilgili tüm bilgilere ve anlaşmalı hastane listesine, Seyhan Belediyesi’nin resmi web sitesindeki ‘Sağlık’ bölümünden ulaşılabileceğini aktaran Ballıklıoğlu, “Anlaşmalı özel sağlık kurumlarından indirimli yararlanmak isteyen Seyhan’da yaşayan SGK’lı vatandaşlarımız, ‘Sağlık Kart’ başvurularını Sağlık İşleri Müdürlüğümüze yapabilir” diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.