Özel gereksinimli çocuklara polis üniforması

12 Nisan 2023 Çarşamba 09:49
Özel gereksinimli çocuklara polis üniforması
ADANA’da Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178’inci yıl dönümü ve Polis Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte, kentteki özel gereksinimli çocuklar ve aileleri, polis ekipleriyle bir araya geldi. Polis üniforması giyen özel gereksinimli çocuklar, atlı birliklerin kullandığı atlarla ilgilendi.
Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi Atlı Polis Grup Amirliği bahçesinde düzenlenen etkinliğe İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, polis üniforması giyen özel gereksinimli çocuklar ve aileleri katıldı. İlk olarak polis ekiplerinin kullandığı araçlara binen daha sonra atlı birliklerin kullandığı atları seven çocuklar, alana gelen İnci’ye de çiçek takdim etti. Kendisine sarılan çocuklarla uzun süre sohbet eden İnci, “Bu hafta, polis haftası. Bugün müstesna çocuklarımız, özel çocuklarımız, bizi ziyarete geldiler. Onlarla biz daha güçlüyüz ve mutluyuz. Çünkü bu canlarımız geleceğin polisleri olacak. Bunlar bizim çocuklarımız ve bizlere her daim güç katacaklar. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadıkları için başta öğretmenlerine, ailelerine ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Etkinlik hatıra fotoğrafı çekimlerinin ardından sona erdi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.