Osmaniyeli sporcular, Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'ndan madalya ile döndü

18 Mayıs 2023 Perşembe 11:10
Osmaniyeli sporcular, Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'ndan madalya ile döndü
ANKARA’nın Altındağ ilçesinde 24-29 Nisan tarihlerinde düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Osmaniye’yi temsil eden Ali Karaçete, 23 yaş grubunda büyüklerde sağ ve sol kolda 4 altın madalya kazandı. Müslüm Eren Ak ise aynı yaş gurubunda Türkiye 3’üncüsü oldu.
Altındağ ilçesinde 24-29 Nisan tarihlerinde düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'ndan madalyalarla dönen sporcular Ali Karaçete ve Müslüm Eren Ak, Vali Erdinç Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Sporculara Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayrullah Ozan Çetiner, Bilek Güreşi İl Temsilcisi Süleyman Has eşlik etti.
Ziyaret sırasında Bilek Güreşi İl Temsilcisi ve Antrenörü Süleyman Has, Vali Erdinç Yılmaz’a şampiyona hakkında bilgi verdi. Süleyman Has, Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde namağlup olarak Ali Karaçete’nin 23 yaş grubunda ve büyüklerde sağ ve sol kolda 4 altın madalya kazandığını, Müslüm Eren Ak’ın ise 23 yaş grubunda Türkiye 3’üncüsü olduğunu söyledi.
Sporcular ve antrenörleri ile bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, sporcularla gurur duyduğunu belirterek, başarılarından dolayı kutladı. Sporcuların kenti her daim gururlandırdıklarını ifade eden Vali Yılmaz, her zaman yanında olduklarını belirterek, başarılarının devamını diledi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.