Osmaniye’de üreticilere fide dağıtıldı

09 Mayıs 2023 Salı 15:16
Osmaniye’de üreticilere fide dağıtıldı
OSMANİYE’nin Bahçe ilçesinde üreticilere domates, patlıcan ve biber fideleri dağıtıldı.
Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında yüzde 75’i Tarım ve Orman Bakanlığı hibesiyle temin edilen domates, patlıcan ve biber fidelerinin dağıtımı için tören düzenlendi. Törende konuşan Bahçe Ziraat Odası Başkanı Fatma Şahin, projede emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.
Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa İlmeç de üreticilere 220 bin fide dağıtılacağını söyledi. İl Müdürü İlmeç sebze fidelerinin üreticilere hayırlı olmasını temenni etti.
Vali Erdinç Yılmaz ise her zaman çiftçilerin yüzünün gülmesini istediklerini belirterek, "Onlara bir nebze olsun destek olabilmeyi her zaman çok istiyoruz. Devletimiz, bu anlamda birçok desteği veriyor, vermekte. Ne kadar destek olursak o kadar anlamlı ve o kadar faydalı olacağına inanıyorum" dedi.
Konuşmaların ardından üreticilere sebze fideleri, Vali Erdinç Yılmaz ve protokol üyeleri tarafından verildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.