Osmaniye’de, sokak hayvanlarına mama desteği

02 Mart 2023 Perşembe 13:41
Osmaniye’de, sokak hayvanlarına mama desteği
OSMANİYE’de, sıfır atık projesiyle sokak hayvanları için hayata geçirilen proje çerçevesinde şehrin merkez noktalarına yerleştirilen otomatlara mama desteği sağladı. Ayrıca, diğer besleme noktalarında bulunan mama kapları da ekipler tarafından temizlendikten sonra sokak hayvanlarının beslenmesi için kuru mamalar bırakıldı.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilin etkilendiği iki yıkıcı depremlerden etkilenen sokak hayvanlarına yönelik Osmaniye Belediyesi tarafından başlatılan besleme çalışmaları devam ediyor.
Vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için tüm birimleriyle sefer olan belediye ekipleri, sokak hayvanlarını da unutmadı. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıfır atık projesiyle sokak hayvanları için hayata geçirilen proje çerçevesinde şehrin merkez noktalarına yerleştirilen otomatlara mama desteği sağladı. Kent genelinde belirlenen diğer besleme noktalarında bulunan mama kapları da ekipler tarafından temizlendikten sonra sokak hayvanları için yeni mama bırakıldı.
Öte yandan yaşanan depremden dolayı sokak aralarında da yiyecek bulmakta zorlanan hayvanları da unutmayan ekipler, sokak sokak gezerek belirledikleri noktalara mama bıraktı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.