Osmaniye’de peyzaj düzenleme ve refüj çalışmaları

11 Ocak 2023 Çarşamba 09:37
Osmaniye’de peyzaj düzenleme ve refüj çalışmaları
OSMANİYE Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, kent genelinde peyzaj düzenleme ve refüj çalışmaları sürdürülüyor.
D-400 Karayolu Musa Şahin Bulvarı boyunca toprak dolgu işlemleri başlatıldı. Ayrıca, refüjlere damlama sulama sistemi de döşenerek ağaçlandırma yapılacağı kaydedildi. Bordür boyamaları ve çiçek dikimlerinin ardından refüjlerin modern bir görüntüye kavuşacağı belirtilen açıklamada, “Yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kentin ana giriş çıkış güzergâhı Musa Şahin Bulvarı, daha renkli bir görünümle vatandaşların hizmetinde olacak. Öte yandan Osmaniye’yi güzelleştirmek adına devam eden peyzaj çalışmaları kapsamında kent genelinde bulunan dönel kavşak ve parklarda da bakım onarım çalışmaları sürüyor. Dönel kavşakların bordürleri ile kavşak içerisinde bulunan Türk bayrakları boyanarak daha güzel bir görünüme kavuşması sağlanırken, mevsimlik çiçeklerin dikilmesiyle de kavşaklar renklendirildi. Ayrıca parklarda ot biçme ve çiçeklendirme gibi çalışmalar da kent genelinde sürerken ana arter ve ara sokaklarda dalları yollara doğru sarkan ağaçların da budama çalışmaları sürüyor" denildi.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin daha güzel ve modern görünüme kavuşması için çalışmalara ara verilmeden devam edildiği vurgulandı. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.