Osmaniye’de, jandarma sokak hayvanlarını besledi

04 Nisan 2023 Salı 16:25
Osmaniye’de, jandarma sokak hayvanlarını besledi
OSMANİYE İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Koruma Günü kapsamında, sokak hayvanlarının beslenmesi için araziye mama ve su bıraktı.
Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ) tarafından farkındalık oluşturmak için sokak hayvanlarının beslenmesine yönelik faaliyette bulunuldu. Bu kapsamda, merkez İlçeye bağlı Dereobası köyüne giden ekipler, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Koruma Günü kapsamında, elleriyle sokak hayvanlarına mama ve su vererek beslenme ihtiyaçlarını karşıladılar. Ekipler, sokak hayvanlarının yıl boyunca yalnız bırakılmaması gerektiği mesajını verdi. Jandarma ekiplerince, doğa ve hayvanların korunmasına yönelik çalışmaların azim ve kararlılıkla devam edeceği belirtildi. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.