Osmaniye’de iki ayrı yolcu otobüsünde uyuşturucu madde ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı

13 Ocak 2024 Cumartesi 09:10
Osmaniye’de iki ayrı yolcu otobüsünde uyuşturucu madde ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı
OSMANİYE’de polis ekiplerince uygulama noktasında durdurulan iki ayrı toplu taşıma aracında yapılan aramada, 3 kilo 200 gram uyuşturucu skunk maddesi ile 3 bin 410 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 yolcu tutuklandı. 
Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğümüzce uyuşturucu ile mücadele kapsamında otoyol üzerinde yaptığı uygulamada iki ayrı toplu taşıma aracında hassas burunlu narkotik köpek ile arama yaptı.  Detaylı incelemede şüpheli Ayşe Nur Y.’ye ait olduğu tespit edilen çantada 3 kilo 200 gram skunk maddesi ile 50 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Bir başka toplu taşıma aracında şüpheli Suat İ.'ye ait olduğu tespit edilen çanta içerisinde ise 3 bin 360 adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan Ayşe Nur Y. ve Suat İ. sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. () 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.