Osmaniye’de hayvan sevgisi konulu resim yarışması

28 Eylül 2022 Çarşamba 14:33
Osmaniye’de hayvan sevgisi konulu resim yarışması
OSMANİYE Belediyesi tarafından, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında ‘Hayvan Sevgisi’ konulu resim yapma yarışması düzenlenecek.
Ortaokullar arası yapılacak olan yarışmada, çocukların duygu dünyasını ve ifade gücünü geliştirerek hayvan sevgisini arttırmak amaçlanıyor. Çocukların hayallerini ve düşüncelerini kâğıtlara yansıtacak olan yarışmada her okulu en fazla üç öğrenci temsil edebilecek. Yarışmada okulu temsil edecek öğrenciler okul idaresi tarafından seçilecek ve en geç 3 Ekim günü saat 17.00 mesai bitimine kadar Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nde başvuru belgesi doldurarak bildirilecek. Yarışmaya katılacak öğrenciler resimlerini jüri öğretmenler nezaretinde 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Osmaniye Belediyesi Kent Müzesi bahçesine kurulacak alanda yapacak. Öğrenciler saat 09.30’da belirtilen yerde hazır bulunacak. Yarışma esnasında tüm resim malzemeleri Osmaniye Belediyesi tarafından karşılanacak. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.