Osmaniye’de diyabet okulu mezunlarına diploma

28 Eylül 2022 Çarşamba 14:35
Osmaniye’de diyabet okulu mezunlarına diploma
OSMANİYE Devlet Hastanesi’nde, diyabet hastalarının hastalıkla doğru mücadele etmesi için açılan Diyabet Okulu 48’inci mezunlarına diplomaları verildi.
Hastane konferans salonunda düzenlenen törende konuşan Sağlık İl Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, diyabet okulunun eğitimleri ücretsiz verdiğini söyledi. Kursiyerleri tebrik eden Dr. Öznavruz, şunları kaydetti: “Halk sağlığı problemi olan diyabetle mücadeleyi önemsiyoruz. Diyabetle mücadele de multi disipliner ekip çalışması yapılmaktadır. Çeşitli branşların bir araya gelerek oluşturduğu diyabet ekibindeki hekim, diyabet hemşiresi, fizyoterapis, diyetisyen, psikolog branşları önemli birer parçalardır. Eğitimlerimize katılanlara teşekkür ediyoruz. Osmaniye Diyabet Okulumuz her ay düzenli olarak yapılmakta olup, tüm diyabet hasta ve yakınları eğitimlerimiz ücretsiz olarak katılabilmektedirler.” 
Konuşmadan sonra diyabet okuluna katılan ve başarılı olan hastalara diplomaları takdim edildi. Eğitimlere konuşmacı olarak Dahiliye uzmanı Dr. Adem Kıdık, Diyetisyen Naciye Deniz, Diyabet Hemşiresi Şule Kaya, Fizyoterapist Meltem Islah ve Psikolog Emine Kübra Tozcu katıldı. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.