Osmaniye’de depremzede çocuklar, duvarlara resimler çizip boyadı

16 Mart 2023 Perşembe 10:31
Osmaniye’de depremzede çocuklar, duvarlara resimler çizip boyadı
OSMANİYE’nin Toprakkale ilçesinde depremzede çocuklar, hat sanatı ustası Bekir Korkmaz'ın öncülüğünde duvarlara resimler çizdi.
Osmaniye'de hat sanatı ustası Bekir Korkmaz, depremden etkilenen çocuklarla 'Hayata Resimle Gülümse' anlayışıyla ilçedeki binaların duvarlarına resimler çizdi. Yaptıkları çizimlerle mutlu olan çocuklar, ellerine fırça alarak duvarları çiçeklerle donattı. Çocuklara resim yapma fırsatı veren hat sanatı ustası Bekir Korkmaz, "Deprem hepimizi etkilediği gibi özellikle de çocuklarımızı çok korkuttu. Ancak biz yeniden hayata tutunmak için çabalıyoruz” dedi.
'Hayata Resimle Gülümse' diyerek çocuklarla çok güzel resimler yaptıklarını aktaran Korkmaz, "Çocuklar ellerine fırçaları alıp duvarlara çok güzel resimler yaptı. Hem kendileri mutlu oldu, hem de bakanları gülümsetti. Amacımız bir nebzede olsa deprem psikolojisinden uzaklaşmak. Resim yapmak çocuklara bu fırsatı verdi" diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.