Osmaniye’de cezaevinde 15 Temmuz programı

15 Temmuz 2023 Cumartesi 16:14
Osmaniye’de cezaevinde 15 Temmuz programı
OSMANİYE’de cezaevlerinde barındırılan hükümlü ve tutuklularda farkındalık oluşturmak adına 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü  münasebetiyle şehitleri anma programı düzenlendi.
2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda ki programa Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Karakuş, Cumhuriyet Başsavcı vekili Murat Karabulut, Ceza İnfaz Kurumlarından sorumlu Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fatih Acemoğlu, adliyede görevli Hakim ve Cumhuriyet Savcıları, Ceza İnfaz Kurumu Müdürleri, Cezaevi personeli ve hükümlüler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan anma töreninde konuşan Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy, 15 Temmuz gecesi sokaklara dökülen vatan evlatlarının Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı ruhuyla vatanını ve Cumhuriyetini savunduğuna vurgu yaptı.  Konuşmanın ardından 15 Temmuz Şehitleri anısına hazırlanan belgesel izlendi. Osmaniye İl Müftülüğünde görevli vaizler tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve şehitler için dua yapılarak program sonlana erdi. ()
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.