Osmaniye’de, 15 Temmuz şehitleri doğa yürüyüşünde anıldı

13 Temmuz 2023 Perşembe 10:03
Osmaniye’de, 15 Temmuz şehitleri doğa yürüyüşünde anıldı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, ()-OSMANİYE’de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından düzenlenen Doğa Yürüyüşü, Karatepe Aslantaş Gençlik Kampında Vali Erdinç Yılmaz, protokol mensupları ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 15 Temmuz şehitleri için gerçekleştirilen anma  yürüyüşünün ardından, Bahçe Müftülüğü Müftü Vekili Osman Barut tarafından şehitler için Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu ve dua edildi. Vali Erdinç Yılmaz, "15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimini unutmadık, unutmayacağız. Bir daha böyle bir girişimin yaşanmaması için gençliğimizin, bizlerin her zaman daha bilinçli olması gerektiğini düşünüyorum. 15 Temmuzu, o hain girişimi bir kez daha lanetliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümü öğrencileri tarafından müzik dinletisi sunuldu.  ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.