Osmaniye'de 'uyuşturucu' operasyonu: 8 gözaltı

18 Ocak 2023 Çarşamba 09:49
Osmaniye'de 'uyuşturucu' operasyonu: 8 gözaltı
OSMANİYE’de narkotik polisinin bir eve düzenlediği operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise çeşitli tür ve miktarlarda, çok sayıda satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce, 'uyuşturucu madde ticareti' yaparak toplum sağlığına ve toplumsal huzura zarar veren ve bu yolla haksız kazanç elde edenlere yönelik çalışma başlatıldı. Bu kapsamda, il merkezi Kurtuluş Mahallesi'nde uyuşturucu madde satışının yoğun yapıldığı ihbarlarının geldiği bölgede, kimliği tespit edilen şüpheliye ait ikamete operasyon düzenlendi. Adreste ve şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada soba kazanın baca kısmına saklanmış vaziyette uyuşturucu madde ele geçirildi. Detaylı aramada, 12 adet satışa hazır halde paketlenmiş toplam 26.89 gram metamfetamin maddesi, 4 adet sentetik ecza hap, 0.60 gram eroin, 0.25 gram bonzai, 2 adet hassas terazi, ruhsatsız tüfek, 2 adet fişek, 960 TL para ve uyuşturucu madde paketlemede kullanılan materyaller ele geçirildi. Olay ile ilgili gözaltına alınan 8 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından, 'Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan adli makamlara sevk edildi. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.