Osmaniye'de çevre etkinliği; ormanlık alandan çöpler toplandı

16 Haziran 2022 Perşembe 10:00
Osmaniye'de çevre etkinliği; ormanlık alandan çöpler toplandı
OSMANİYE Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü koordinesinde, kızılay üyeleri ve gönüllülerin katılımıyla yapılan çevre etkinliğinde, ormanlık alandan yaklaşık 500 kilo cam şişe, pet şişe, metal kutu ve çöp toplandı.
Osmaniye Belediyesi ve Türk Kızılay Osmaniye Şubesi ile işbirliği protokolü imzaladı. Protokolün, toplum merkezlerinde yararlanan tüm faydalanıcıların güçlendirilmesine yönelik ortak çalışmalar yapmak, kentin sorunları ve yaşam kalitesinin tüm zarar görebilir birey ve topluluklar için iyileştirilmesine yönelik yürütmek amaçlı imzalandığı kaydedildi. Protokol kapsamında, 'Daha yeşil gelecek için Osmaniye Belediyesi ve Türk Kızılayı el ele' sloganıyla ilk olarak çevre etkinliği gerçekleştirildi. Şehirde yeşilin korunması ve orman yangınlarının önüne geçmek için düzenlenen farkındalık etkinliği, Zorkun Yaylası yolu ormanlık alanda yapıldı.
ÇÖPLER TOPLANDI
Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen etkinlikte belediye ekipleri, kızılay üyeleri ve gönüllülerin katılımıyla yapılan çevre etkinliğinde ormanlık alandan yaklaşık 500 kilo çöp toplandı. Belediye Başkan Yardımcısı Hacer Burcu Yüceer, yaptığı açıklamada, “Başkanımız Sayın Kadir Kara’nın talimatları doğrultusunda belediye olarak şehrimizin geleceği için her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Etkinliğe katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.