Osmaniye Belediyesi’nden yetim çocuklar ve aileleri onuruna iftar

07 Nisan 2023 Cuma 15:21
Osmaniye Belediyesi’nden yetim çocuklar ve aileleri onuruna iftar
OSMANİYE Belediyesi, yetim ve öksüz çocuklar ile aileleri onuruna iftar programı düzenledi.
Adnan Menderes Mahallesi'ndeki kapalı semt pazarında düzenlenen iftar programına Başkan Kadir Kara da katıldı. Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti okunması ile başladı. Çocuklar, çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirdi.
İftar öncesinde tüm katılımcıları tek ziyaret eden ve çocuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Kadir Kara, konuşmasında, “Bu iftar sofrasını ve bir lokma ekmeği paylaşmanız bizim için çok büyük bir anlam ifade ediyor. Yaşadığımız asrın felaketinin üzerinden geçen günlerde bir an önce toparlanmaya, dayanışma içerisinde hep beraber kol kola bu büyük afetten kurtulmaya çalışıyoruz. En büyük gücümüz yaradana sığınmak ve birbirimize sarılarak inşallah bu afeti de atlatacağız. Bunu atlatacak güce sahip bir devletimiz var. Bunu unutmayın. Bu devlet güçlüdür. Her zaman için kötülüklerden ve meydana gelen hadiselerden kendini kurtarabilecek güce sahiptir. Devletinize güvenin ve sahip çıkın” dedi.
Konuşmasının bir bölümünde Filistin'de yaşanan olaylara değinen Başkan Kara, “Müslümanlara eziyet yapanlar hiçbir zaman için durmuyorlar. Maalesef İsrail denen siyonistler mübarek ramazan gününde Filistinli Müslüman kardeşlerimize durmaksızın eziyet yapıyorlar. Oruçlarını tutmalarına dahi mani oluyor. Namazlarını kılmalarına mani oluyorlar. Onları buradan lanetliyor ve kınıyorum" diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.