Osmaniye Belediyesi'nden okullarda Sıfır Atık eğitimleri

13 Ocak 2023 Cuma 16:11
Osmaniye Belediyesi'nden okullarda Sıfır Atık eğitimleri
OSMANİYE Belediyesi, Sıfır Atık Projesi'nin kentte yaygınlaştırılması ve farkındalığın artırılması amacıyla eğitim programlarını sürdürüyor.
Bu kapsamda, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ziyaret ettikleri ilkokul ve anaokullarındaki öğrencilere, atık oluşumunun önlenmesi, atıkların azaltılması, kaynağında ayrı biriktirilmesi, geçici depolanması, ayrı toplanması, taşınması ve işlenmesi süreçlerini içeren eğitim seminerleri veriyor. Eğitimler sonunda Osmaniye Belediyesi tarafından okul kütüphanesinde öğrencilerin okuması için kitap serileri hediye ediliyor. Ayrıca, eğitime katılan her öğrenciye çevre gönüllüsü rozeti ve çeşitli hediyeler veriliyor. Okul idarecileri ve öğretmenler, daha temiz bir doğa ve daha güzel bir şehir olma yolunda böylesi önemli konuda farkındalık oluşturmak adına çocuklara verilen eğitimlerden dolayı Osmaniye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
Ertuğrul Gazi ve 7 Ocak İlkokulu’ndan başlayan eğitimler, merkezde bulunan tüm ilk ve anaokullarında verilmeye devam edeceği bildirildi. ()
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.