Ordu’da kaza: 1 çocuk, 5 kişi yaralı

06 Haziran 2022 Pazartesi 15:56
Ordu’da kaza: 1 çocuk, 5 kişi yaralı
ORDU’nun Altınordu ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil, karşı şeride geçerek 2 araca daha çarptı. Kazada 1’i çocuk, 5 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Taşbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Giresun istikametine seyir halindeki S.O. idaresindeki 52 SA 160 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu, karşı şeride geçti. Yolda savrulan otomobil ilk olarak Samsun istikametine seyir halindeki C.A. idaresindeki 52 EC 188 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden C.A., D.G. kontrolündeki 34 DSU 623 plakalı kamyonete çarptı. Takla atarak karşı şeride geçen kamyonet yan yattı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada kamyonetin sürücüsü D.G. (34) ile kamyonette yolcu olarak bulunan 4 yaşındaki A.E.G. ile birlikte, S.G. (34), A.G. (72) ve Ö.G. (73) yaralandı. Yaralılar, kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. () 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.