Öğrenciler, Öğretmenler Günü'nde anlamlı bağış

24 Kasım 2022 Perşembe 10:51
Öğrenciler, Öğretmenler Günü'nde anlamlı bağış
ANKARA Keçiören Orhangazi İlkokulu 1-E sınıfı öğrencileri, okul harçlıklarından arttırdıkları paraları, kısa bir süre önce açılışı yapılan Osmaniye’deki Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Emekli Hayvanlar Çiftliği'ne bağışladı.
Ankara Keçiören Orhangazi İlkokulu 1-E sınıfında eğitim gören 34 öğrenci, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerine armağan olarak güçten düşmüş, eziyet görmüş, doğal afetlerden dolayı yaralanmış yük ve çiftlik hayvanlarına ev sahipliği yapan Osmaniye’deki Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Emekli Hayvanlar Çiftliği'ne bağış yaptı. Öğrencilerinin bağışından dolayı mutlu olduğunu ifade eden sınıf öğretmeni Muharrem Arslan, 24 yıllık meslek hayatındaki kendisine hediye edilen en güzel armağanlardan birisi olduğunu söyledi.
HAYTAP Başkan Yardımcısı Ali Laçinbala, 14 yaşına giren federasyonun, kurulduğu ilk günden itibaren en büyük amacını insanı eğitmek olduğunu ifade etti. Laçinbala, “Bu kapsamda 34 minik yüreğin bir araya gelerek böylesine etkileyici bir fikir ile ikinci bir yaşam hakkı olgusu, bizlere emanet edilen canların hissedebilen varlıklar olduğunu öğretmek ve bu güzel hediye ile birlikte çok mutlu olduk. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz" dedi. ()
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.