Öğrenci ve öğretmenlerden 19 Mayıs kareografisi

19 Mayıs 2023 Cuma 10:11
Öğrenci ve öğretmenlerden 19 Mayıs kareografisi

Mustafa ERCAN/MERSİN, ()-MERSİN'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında bir lisede öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı kareografi, görsel şölen oluşturdu. 
Merkez Akdeniz ilçesi Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle farklı bir kutlamaya imza attı. Beden eğitimi öğretmenleri Tarkan Ulubaba ve Osman Bayram gözetiminde hazırlanan 'Milli Mücadelede Kurtuluş Savaşı Canlandırma Kareografisi'nde 500 öğrenci ile 50 öğretmen görev aldı. Kutlamalar nedeniyle okul bahçesinde saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunduktan sonra resmi geçit yapıldı.  Etkinliğin devamında öğretmen ve öğrenciler konuşmalar yapıp, şiir ve marşlar okuyarak töreni tamamladı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.