Niğde Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

22 Mayıs 2023 Pazartesi 15:00
Niğde Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor
NİĞDE Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, yeni içme suyu ve kanalizasyon hatları döşüyor, büyüyen şehrin altyapı ihtiyaçlarını yerine getiriyor.
Niğde Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından Eski Fertek Yolu üzerinde yağmur sularının tahliyesi için mazgal çalışmaları devam ediyor. Bor yoluna alternatif olarak açılacak olan ve şehrin trafik yükünü azaltacak 30 metrelik yolda altyapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu kaydedildi. Yeni Sanayi Bölgesi'ndeki Mobilyacılar Sitesi'nde yağmur suyu ve kanalizasyon hattı yapılıyor. Fertek Mahallesi'nde ise içme suyu hattı çalışmalarına devam ediliyor. Efendibey Mahallesi'nde rögar yükseltme faaliyetleri devam ediyor.
'BÜTÜN AMACIMIZ DAHA SAĞLIKLI HİZMET SUNMAKTIR'
Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, "Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz tarafından ihtiyaç duyulan noktalarda yağmur suyu hatları, kanalizasyon hatları ve içme suyu hatları yapılıyor. Aynı zamanda mazgal yapımı ve rögar yükseltme işlemlerimiz devam ediyor. Şehrimizin birçok yerinde hatlarımızı yenilemek adına çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu vesile ile il genelinde daha sağlıklı bir altyapı sistemi oluşturulması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün amacımız halkımıza daha sağlıklı bir hizmet sunmaktır" dedi.
ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Niğde Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü 2023 yılında da altyapı hizmetlerinde yeni adımlar atmaya devam ediyor. Şehrin birçok noktasında eskiyen altyapıyı yenileyen Niğde Belediyesi, daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir Niğde için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Öte yandan Hayvan pazarı, besihaneler ve kalsit işletmeleri bölgesinde içme suyu çalışması başladı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.