Niğde'de yaz spor okulları açıldı

05 Temmuz 2023 Çarşamba 14:02
Niğde'de yaz spor okulları açıldı
NİĞDE Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen spor okullarının açılışı yapıldı. Yüzme branşı haricinde ücretsiz olarak uygulanacak GSB Spor Okullarında bu yaz toplam 21 branşta eğitim verilecek.
Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezi'nde düzenlenen programa katılan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, bu yıl 23 branşta 5 bin 500 gencin faydalanacağı okulların, gençlerin zihinsel ve bedensel gelişiminde önemli rol oynayacağını kaydetti. Yaz aylarını iyi değerlendirmek isteyen gençleri güzel aktiviteler beklediğini kaydeden Başkan Özdemir, "Sağlıklı bir hayat için yaz spor okullarımıza katılan gençlerimize başarılar diliyorum. Atletizm, badminton, basketbol, bisiklet, masa tenisi, kick boks, taekwondo, jimnastik, halter, futbol, hentbol, tenis, muay thai, okçuluk, judo, voleybol, kayak, güreş, satranç, boks, bocce- dart ve yüzme branşlarında açılan yaz spor okulumuzda sadece yüzme ücretli olacak. Sağlıklı bir yaşam için Niğde Belediyesi olarak gereken her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceğiz" dedi. ()


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.