Niğde'de mahallelerde genel temizlik yapılıyor

16 Ocak 2024 Salı 14:46
Niğde'de mahallelerde genel temizlik yapılıyor
NİĞDE Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün, kent genelinde başlattığı kapsamlı genel temizlik çalışmaları devam ediyor.
İlhanlı ve Selçuk Mahallelerinde startı verilen genel temizlik çalışmaları, Şahsüleyman Mahallesi, Efendibey Mahallesi Niğde Evleri mevkii ve Fertek Mahallesinde devam ediyor. Ekipler, başlattıkları temizlik çalışmalarıyla bulvar, cadde ve sokaklar ile refüj ve kaldırımları adete pırıl pırıl temizlerken, boş alanlardaki birikinti ve hafriyatlar da bulundukları yerlerden kaldırılarak daha uygun alanlara taşınıyor. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, günlük rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra, genel kapsamlı temizlik çalışmalarını da sürdürdüklerini belirtti. Vatandaşlardan da çevre temizliği konusunda daha hassas olmalarını isteyen Özdemir, “Ekiplerimiz tüm şehri kapsayacak şekilde genel temizlik çalışmalarına devam ediyor. Güzel Niğde’mizi, daha temiz, daha güzel, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için tüm hemşehrilerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.