Niğde'de 4'üncü Off-Road Etkinliği heyecanı

04 Temmuz 2023 Salı 14:53
Niğde'de 4'üncü Off-Road Etkinliği heyecanı
NİĞDE Belediyesi ve Off-Road Kulübü tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek olan Off-Road Etkinliği 9 Temmuz'da Niğdoff pistinde gerçekleştirilecek.
Kentte bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek olan Off-Road Etkinliği, 8 Temmuz günü saat 20.00'de kamp ateşinin yakılmasıyla başlayıp, Türkiye'nin dört bir yanındaki off-road tutkununu Niğde'de buluşturacak. 9 Temmuz'da Niğdoff pistinde saat 10.00'da başlayacak yarışta, sporcular, 2 kilometre uzunluğundaki çamur, rampa, çukur ve virajlı yolda dereceye girebilmek için micadele edecek. Yarışların ardından düzenlenecek ödül töreniyle etkinlik son bulacak.
Off-Road dendiğinde akla Niğde'nin geldiğini kaydeden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, "Her sene birbirinden zorlu parkurlarla, eğlenceli etkinliklerle çok sevdiğimiz, çok eğlendiğimiz 4'üncü Off-Road Etkinliği'ne tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.