Niğde 100'üncü Yıl Millet Kütüphanesi yakında açılacak

24 Kasım 2023 Cuma 10:05
Niğde 100'üncü Yıl Millet Kütüphanesi yakında açılacak
NİĞDE Belediyesi'nin, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı nedeniyle inşa ettirdiği 100'üncü Yıl Millet Kütüphanesi yakında açılacak.
Cumhuriyet'in 100'üncü yılı nedeniyle belediye binasının önünde 100'üncü Yıl Millet Kütüphanesi inşa edildi. Kütüphane hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Emrah Özdemir, halka daha fazla hizmet sunmak için çalıştıklarını anlattı. Özdemir, "24 saat açık hizmet verecek olan kütüphanemiz, herkesin kullanımına açık olacak ve farklı alanlarda bilgi edinme imkanı sunacak. Aynı zamanda düzenlenecek etkinliklerle de okuyucularımızın becerilerini geliştirmelerine katkıda bulunacağız. Aynı anda 120 kişiye ev sahipliği yapabilecek olan kütüphanemizi kısa süre içinde halkımızın hizmetine sunacağız. Gençlerimiz burada çay ve kahvelerini içerken aynı zamanda kültürel ve sosyal becerilerini artırabilecekler. Memleketimize milletimize hayırlı uğurlu olsun inşallah“ dedi. ()

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.