MİY, Amasya'dan puanla dönme hedefinde

12 Ocak 2023 Perşembe 10:05
MİY, Amasya'dan puanla dönme hedefinde

Mustafa ERCAN/ MERSİN, ()-TÜRKİYE Futbol Federasyonu 3'üncü Ligi 1'inci Grup lideri Yeni Mersin İdman Yurdu, ikinci yarının ilk maçını kazanarak, 3 puanla başlamak istiyor.  
3'üncü Lig 1'inci Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu’nda ikinci devre hazırlıkları devam ediyor. Pazar günü Amasyaspor deplasmanına konuk olacak Kırmızı Lacivertlilerde, teknik direktör Ersin Aka açıklamalarda bulundu. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Aka, "İyi bir ortamda verimli bir kamp süreci geçirdik. Oyuncularımın enerjisi yüksek. Amasyaspor maçının ciddiyetinin farkındayız. Bizim adımıza zor bir maç olacak" dedi.
Ersin Aka, Amasyaspor devre arasında kadrosunu güçlendirdiğini belirterek, "Rakibimiz iyi transferler yaparak değişime gitti. Kadrolarını ciddi anlamda güçlendirdiler. Kümede kalma mücadelesi veriyorlar ve bu maçı kazanmak için çok sıkı çalıştıklarını biliyoruz. Bizi kolay bir maç beklemiyor, zaten bundan sonraki maçlar bizim adımıza zor olacak. Çünkü hedefe oynayan bir takımız. Bu grubun lideri konumundayız ve oyuncularıma çok güveniyorum. Şampiyon bir takıma yakışır şekilde sahada mücadele edeceklerine ve istediğimiz sistemde oynayacaklarına inanıyorum. İkinci yarının ilk maçını kazanarak 3 puanla başlamak istiyoruz" diye konuştu.
Antalya’da çalışmalarını sürdüren Yeni Mersin İdman Yurdu, Cuma günü Amasya’ya geçerek maç saatini bekleyecek. Amasya 12 Haziran Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı mücadele 15 Ocak 2023 Pazar günü saat 14.00’te başlayacak. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.