Meslek liseli öğrenciler 21 günlük staj için Polonya'ya gitti

13 Ağustos 2022 Cumartesi 14:22
Meslek liseli öğrenciler 21 günlük staj için Polonya'ya gitti
OSMANİYE Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Erasmus+ Programı kapsamında 21 günlük staj yapmak üzere Polonya’ya gitti. 
Osmaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 2020 yılı Erasmus+ Programı kapsamında hazırlanan Avrupa Birliği Bakanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programlar Merkezi Başkanlığı'na sunulan, “Mesleğim Hayatım, Avrupa’da Stajım” adlı proje hibe desteği aldı. Proje kapsamında, makine tasarımı ve teknolojisi alanından 9, elektrik elektronik teknolojileri alanından 14, metal teknolojileri alanından 7 ve motorlu araçlar teknolojileri alanından 6 olmak üzere toplam 36 öğrenci Polonya’nın Wroclaw kentindeki işletmelerde 21 günlük staj yapacak. Staj esnasında 8 öğretmenin refakat ettiği öğrenciler 21 günlük stajlarını Polonya Wroclaw şehrindeki işletmelerde yapacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.