Mesire alanından 20 torba çöp topladılar

17 Eylül 2022 Cumartesi 13:36
Mesire alanından 20 torba çöp topladılar
OSMANİYE Gençlik Merkezi üyeleri tarafından Karaçay Mesire Alanı'nda temizlik çalışması yapıldı. Gönüllülerin de destek verdiği etkinlikte alandaki çöpler toplandı.
Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gençlik Merkezi tarafından 17 Eylül Dünya Temizlik Günü etkinlikleri çerçevesinde Karaçay Mesire Alanı'nda temizlik çalışması yapıldı. Türk Kızılayı ile gönüllü vatandaşların da destek verdiği etkinlikte mesire alanından yaklaşık bir saat içerisinde 20 torba çöp toplandı. Temiz bir dünya mesajının verildiği etkinlik sonunda konuşan Osmaniye Gençlik Merkezi Müdürü Kadir Dündar, “Buradaki gönüllü gençlerimizle birlikte Dünya Temizlik Günü münasebetiyle temizliğimizi yaptık. Ben buradan dünyayı kirletmemek üzere hep beraber temiz bir dünya diyorum” dedi.
Çöp torbaları, daha sonra traktör römorkuna yüklendi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.