Mersin'de seçim güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

13 Mayıs 2023 Cumartesi 10:54
Mersin'de seçim güvenlik toplantısı gerçekleştirildi
MERSİN'de  Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili olarak Seçim Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi. 
Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında yapılan toplantıda, 14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan seçimin güvenlik ve huzur içerisinde yapılmasına yönelik olarak alınan güvenlik tedbirleri gözden geçirildi. Bu kapsamda görevlendirilen araç ve personel hususu başta olmak kolluk birimlerimin seçim öncesi,seçim günü ve seçim sonrası koordinasyon içinde yürütecekleri güvenlik ve asayişin teminine yönelik çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Toplantıya, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı ve Valilik birim müdürleri katıldı. ()


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.