Mersin'de öğrencilerin karne sevinci 

20 Ocak 2023 Cuma 16:13
Mersin'de öğrencilerin karne sevinci 
MERSİN'de 2022-2023 eğitim öğretim yılı birinci kanaat döneminde 1386 okulda eğitim gören 427 bin 495 öğrenci karne alırken Vali Ali İhsan Pehlivan, öğrencilere sunulan imkanların her geçen gün arttığını söyledi. 
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın katılımı ile merkez Akdeniz ilçesinde Cengiz Topel Ortaokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Tören öncesi öğrencier Vali Pehlivan ile Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'yı çiçeklerle karşıladı. Daha sonra sınıfa giden Vali Pehlivan, öğrencilerle bir araya gelerek karne dağıttı. Burada konuşan Vali Pehlivan, öğrencilerden tatili iyi değerlendirmelerini isteyerek, "Devletimizin, hükümetimizin, başta Milli Eğitim Bakanlığımızın öğrencilere sunmuş olduğu imkanlar her geçen gün artıyor. Öğrencilerimizin bu imkanları en iyi şekilde değerlendirmeleri hususunda birlikte çalışmaya, yol yürümeye ve öğrencilerimizi desteklemeye devam edeceğiz." diye konuştu.
İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca da, bu yıl öğrencilere karneleriyle birlikte birer de kitap hediye ettiklerini ifade ederek, "Onların kitaplarla dost olmaları, okumaları ve kendilerini geliştirmeleri eğitimcilerin en büyük hedeflerindendir. Kıymetli velilerimize buradan seslenmek istiyorum, öğrencilerimizi notlarıyla değil yüreklerindeki sevgiyle, güzel ahlaklarıyla değerlendirelim. Her bir evladımız bizim geleceğimizdir. Bu bilinçle onların üzerinden sevgimizi, şefkatimizi, ilgimizi asla eksik etmeyelim. Tüm meslektaşlarıma, evlatlarıma ikinci dönem esenlikle buluşmak üzere iyi tatiller diliyor, tüm eğitim camiamızı saygıyla selamlıyorum" diye konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.