LÖSEV’li gençlerin 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs 2023 Cuma 09:49
LÖSEV’li gençlerin 19 Mayıs coşkusu
LÖSEMİLİ Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Adana Şubesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104'üncü yılı dolayısıyla iyileşen ve gönüllü gençlerle etkinlik düzenledi. Merkez Park’ta toplanan gençler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.
LÖSEV Adana Şubesi, iyileşen gençler ile ‘İnci’ ve ‘Fayda’ projelerinin gönüllü öğrencilerinin de katılımıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104’üncü yılı dolayısıyla etkinlik düzenledi. Merkez Seyhan ilçesindeki Merkez Park’ta düzenlenen etkinliğe 25 iyileşmiş ve 25 gönüllü genç katıldı. Parkın yeşillik alanlarına kurulan koltuklarda oturup sohbet eden gençler daha sonra çalan müzik eşliğinde dans edip halay çekti. Eğlencenin ardından gençler, parkta yemek yedi. Etkinlik, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.