Kozan'da doğalgaz nedeniyle bozulan yollar yapılıyor

19 Eylül 2022 Pazartesi 17:19
Kozan'da doğalgaz nedeniyle bozulan yollar yapılıyor
KOZAN Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şantiye şefliği ekipleri doğalgaz nedeniyle bozulan yollar başta olmak mıcır asfalt ve parke tamiratlarına ara vermeden devam ediyor.
Ekipler, Tufanpaşa Mahallesi'ndeki ara sokaklarda parke tamiratı, Türkeli Mahallesi'nde daha önce bitirilmiş asfaltlaması tamamlanmış sokaklarda doğalgaz nedeniyle bozulan yollarda yama çalışması ve Ağlıboğaz Mahallesi'nde mıcır asfalt serme çalışmalarına devam ediyor. 
Ağlıboğaz Mahalle Muhtarı Cengiz Büyüköztürk çalışmalardan dolayı Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve ekiplere teşekkür etti. Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Şefi Saycan Say ise "Geçen sene Türkeli Mahallesi ara sokaklarında asfalt çalışmalarını bitirmiştik. Fakat doğalgaz nedeniyle bu sene kazıldı. Tamiratını yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bizler Kozan Belediyesi sorumluğundaki ara sokaklarda çalışmalarımıza hem parke tamiratı, hem asfalt yama hem de mıcır asfalt olarak devam ediyoruz. Başkanımızın talimatı ile kısa süre içerisinde bitireceğiz" dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.