Kozan'da bir haftada yapılan tutuklamalarda 12 kişi gözaltına alındı

11 Aralık 2023 Pazartesi 14:24
Kozan'da bir haftada yapılan tutuklamalarda 12 kişi gözaltına alındı
KOZAN'da polis ekiplerinin son bir haftada yaptığı uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 12 kişi gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 11'i tutuklandı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 4-11 Aralık tarihlerinde 34 noktada 274 personelin katılımıyla uygulamalar yaptı. Uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan 12 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 3 ruhsatsız av tüfeği ve 180 gram uyuşturucu ele geçirildi. Ayrıca, 4 modifiye araca işlem uygulandı, 20 motosiklet sürücüsüne çeşitli maddelerden ceza kesildi, 9 araç ve 4 motosiklet trafikten men edildi.
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 11'i tutuklandı, 1 şüphelinin ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.