Jandarma'dan kaçak sigara ve sahte alkollü içki operasyonu

05 Temmuz 2023 Çarşamba 11:24
Jandarma'dan kaçak sigara ve sahte alkollü içki operasyonu

MERSİN, ()-MERSİN'de jandarma ekipleri sigara kaçakçılığı ve sahte alkol ile mücadele kapsamında düzenledikleri operasyonlarda 3 kişi gözaltına alındı.
Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tarsus ve Çamlıyayla ilçelerinde 2 şüphelinin kaçak sigara üretimi ve ticareti, Anamur ilçesinde ise 1 kişinin de sahte alkol üretimi ve ticareti yaptığını tespit etti. Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavclığı koordinesinde jandarma ekipleri şüpheli şahısları yakalamak ve sahte alkol ile kaçak sigaralara el koymak amacıyla operasyon düzenledi.
Operasyonlarda 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilere ait ev, araç ve işyerinde arama yapan ekipler, 1 milyon adet boş makaron, 7 bin 500 adet satışa hazır hale getirilmiş dolu makaron ile 70 litre etil alkol ele geçirerek el koydu. Yakalanan şüpheliler işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.