İftar sofrasında buluştular

13 Nisan 2023 Perşembe 10:17
İftar sofrasında buluştular
OSMANİYE'de düzenlenen iftar programında depremzedeler ve Suriyeli misafirler buluşturuldu. İftara katılan Göç İdaresi Başkanı Dr. Savaş Ünlü, "Bu zorlu günler geçecek" dedi.
Merkez Cevdetiye Geçici Barınma Merkezi'nde düzenlenen iftar programına Vali Erdinç Yılmaz, Göç İdaresi Başkanı Dr. Savaş Ünlü, Göç İdaresi Başkanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Gökhan Alma ve İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Erbaş katıldı. İftar öncesinde Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi. Okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı. İftarın ardından konuşan Göç İdaresi Başkanı Dr. Savaş Ünlü, "Büyük bir afet yaşadık ama bu millet, büyük bir millet. Bu millet, tarihin akışını değiştirmiş bir millet, çağlar açmış çağlar kapamış bir millet. Yüzyıllar boyu nice zorluklar, nice badireler, nice hadiseler yaşamış, zorluk çekmiş ama eğilmeden dimdik çıkmış bir millet. Bir defa her şeyden evvel moralimizi iyi tutacağız. Birbirimize itimadımızı, Devletimize itimadımızı yüksek tutacağız. Bu zorlu günler geçecek ve geçiyor" dedi.
Vali Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi. Vali Yılmaz, Göç İdaresi Başkanı Dr. Savaş Ünlü'ye katılımlarından dolayı teşekkür etti. İftarın programının ardından, Vali Erdinç Yılmaz ve Göç İdaresi Başkanı Dr. Savaş Ünlü, depremzeden etkilenen çocuklara hediyeler verdi. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.