Hatay’da jandarma, yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı

10 Şubat 2024 Cumartesi 09:55
Hatay’da jandarma, yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı

Samim SELÇUK/ HATAY, ()- HATAY İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ) kar yağışı sonrası yiyecek bulmakta zorluk çeken yaban hayvanları için doğaya yem bıraktı.
Zorlu kış şartlarında beslenme zorluğu çeken yabani hayvanların beslenmesi için kırsalda yemleme çalışması yapan ekipler, arazinin belirli noktalarına buğday, kuru ot bıraktı. Hatay Valiliği yaban hayvanlarının korunmasına yönelik çalışmaların bölgede devam edeceğini belirtti. Valilikten yapılan açıklamada, “Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi(HAYDİ) ve Doğal Hayatı Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü personelleri ile kırsalda yiyecek bulmakta güçlük çeken sahipsiz hayvanların beslenmesi ve yaralı hayvanların tedavisi için çalışmalar yürütülmektedir” denildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.