Hatay'ın 3 ilçesindeki su ve kanalizasyon sorunu masaya yatırıldı

25 Temmuz 2023 Salı 10:55
Hatay'ın 3 ilçesindeki su ve kanalizasyon sorunu masaya yatırıldı
HATAY'ın İskenderun ilçesinde depremin 3 ilçede neden olduğu su ve kanalizasyon sorunlarının çözümüyle ilgili istişare toplantısı düzenlendi.
İskenderun Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, AK Parti Milletvekili Abdulkadir Özel, CHP Milletvekili Nermin Yıldırım Kara ve  İYİ Parti Milletvekili Şefik Çirkin, kurum temsilcileri ile muhtarlar katıldı.
İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, deprem sonrası mahallelerin su ve kanalizasyon sıkıntılarına çözüm bulunması için bir araya geldiklerini, daire ve bölge müdürlerinin burada konuyla ilgili çalışmalar hakıknda bilgi aktaracaklarını belirtti. Demiryürek, "Burada amacımız siyasetten uzak bir şekilde vatandaşın ihtiyaçlarını, eksiklerini en kısa sürede konunun muhatapları ile birlikte çözüme kavuşturmak” dedi.
Depremler sonrasında birçok yerleşim yerinde yaşanan su ve kanalizasyon sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, muhtarlar mahallelerindeki sorunlarını aktardı, ilgili birimlerin yetkilileri de çözüm için notlar aldı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.