Hasadı yapılan karpuz ücretsiz dağıtacak

16 Ağustos 2022 Salı 16:17
Hasadı yapılan karpuz ücretsiz dağıtacak

Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), ()-MERSİN'in Tarsus ilçesinde, ata ve yerli tohum seferberliği kapsamında  belediyenin desteği ile hasadı tamamlanan ürünler halka ücretsiz olarak dağıtılacak.
Tarsus Belediyesi’nin ata ve yerli tohum seferberliği kapsamında halka ücretsiz olarak dağıtılan fideler meyve vermeye başladı. Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan katılımı ile Sandal Köyünde karpuz susam ve domatesin hasadı yapıldı. Başkan Bozdoğan karpuzu dalında keserek keserek verimini kontrol etti, çiftçilerle sohbet etti. Hasadı gerçekleştirilen ürünler vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılacak.
Sürdürülen tarım hizmetleri ile ilgili memnuniyetini dile getiren çiftçi Ali Sarıçiyan ve Meral Sarıçiyan "3-4 ay önce Tarsus Belediyesi’nin çiftçilere gerçekleştirdiği fide desteğinden faydalanarak tarlamıza karpuz, susam ve sandal domates ekimi gerçekleştirdik. Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünden ekipler süreci yakinen takip ederek bizlere çeşitli bilgiler de verdiler. Ürünlerimizin verimi çok yüksek" dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.