Göçmen kaçakçısı saklandığı evde yakalandı

29 Ağustos 2022 Pazartesi 10:27
Göçmen kaçakçısı saklandığı evde yakalandı
MERSİN'de sığınmacı göçmenleri yasadışı yollardan Avrupa ülkelerine götürdüğü tespit edilen organizatör M.İ. yakalandı.
Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Şube ekipleri, sığınmacı göçmenlerin yasa dışı yollarla Avrupa ülkelerine gitmek için organizatörler ile para karşılığında anlaşma yaptığını tespit etti.
Organizatörlerin deniz yoluyla yat, sürat teknesi ve balıkçı tekneleri ile taşıyarak yasa dışı yollardan Avrupa ülkelerine göndermeye çalıştıkları göçmenleri kentte kiralamış oldukları evlerde barınmalarını sağlandığının tespit edilmesi üzerine çalışma başlatıldı.
Tespit edilen adrese ekipler tarafından baskında düzenlendi. Adreste yapılan aramada 2 düzensiz göçmen, 9 can yeleği, 1 deniz simidi ile birlikte organizatör olduğu belirlenen M.İ., yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.İ., çıkartıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Yakalanan düzensiz göçmenlerin işlemleri sürüyor. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.