Erdemli Belediyesi’nden 450 kilometre yol, 206 milyon yatırım

06 Eylül 2022 Salı 12:02
Erdemli Belediyesi’nden 450 kilometre yol, 206 milyon yatırım
MERSİN'in Erdemli ilçesinde sıfır rakımından Toroslar'ın zirvesine, sıcak asfalttan parke kilit çalışmasına kadar aynı anda 14 farklı noktada çalışma yürüten ekipler 206 milyonluk yatırımla 450 kilometre yol yapacak.
Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir tarafında, sıcak asfalt, sathi asfalt, parke taşı ve yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sıfır rakımından iki bin beş yüz rakımına kadar çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye, bir yıl içerisinde 71 mahallede 150 km sıcak asfalt, 300 km sathi kaplama olmak üzere toplamda 450 km asfalt yol yapımını hedefliyor.
Erdemli’nin her bir noktasına hizmet mührünü vurmaya devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Erdemli’de sıfır rakımından iki bin beş yüz rakımına kadar hayatın her anında, memleketimizin dört bir tarafında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda 14 farklı noktada ekiplerimiz aynı anda çalışmalar yürütüyor. Bir yılda 450 kilometrelik asfalt atağı ile kentimizin her bir metrekaresine Erdemli Belediyesi’nin mührünü vurmaya devam ediyoruz" dedi.
Öte yandan ekiplerin çalışmaları aynı anda 14 farklı noktada aralıksız devam ediyor. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.