Düz kontak yapıp çaldıkları otomobili parçalarken yakalandılar

19 Kasım 2023 Pazar 11:22
Düz kontak yapıp çaldıkları otomobili parçalarken yakalandılar
OSMANİYE’de çaldıkları bir otomobili sanayide parçalayan 4 şüpheli, gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3'ü tutuklandı, biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Fakıuşağı Mahallesi'nde gerçekleşen otomobil hırsızlığı olayı ile ilgili çalışma başlattı. Oluşturulan özel ekibin çalışması sonucu, hırsızlık çetesinin ham anahtar kullanarak kapısını açtıkları otomobilleri düz kontak yapıp çaldıkları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yakalanmamak ve takip edilmemek için plakalarını değiştirdikleri, Osmaniye’den çaldıkları araçları hızlı bir şekilde Gaziantep’te bulunan oto sanayiye götürdükleri ve araçlara kazalı süsü verip parçaladıklarını tespit etti. Şüphelilerin kimliklerini ve gittikleri adresi tespit eden polis, düzenlediği operasyonla 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen, 37 suç kaydı bulunan Y.S. (31), 53 suç kaydı bulunan A.İ. (25) ve 37 suç kaydı bulunan Y.S. (31) tutuklanırken, Y.Ç.(23) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ele geçirilen otomobil ise sahibine teslim edildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.