DHA'nın İstihbarat Şefi Akif Özdemir'in mutlu günü

14 Temmuz 2023 Cuma 12:44
DHA'nın İstihbarat Şefi Akif Özdemir'in mutlu günü

ADANA, ()-DEMİRÖREN Haber Ajansı Adana Bölge Müdürlüğü İstihbarat Şefi Akif Özdemir, gönlünü kaptırdığı matematik öğretmeni Muhsine Kurt ile dünya evine girdi.  
Seyhan Nehri kıyısındaki bir salonunda gerçekleşen düğün törenine Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (Akamder) Başkanı Mustafa Karslıoğlu, basın, siyaset ve iş dünyasının temsilcilerinin yanı sırama mesai arkadaşları ve aileleri katıldı.  İstihbarat Şefi Akif Özdemir ve matematik öğretmeni Muhsine Kurt geç saatlere kadar süren törende gönüllerince eğlendi. Özdemir çiftti, gecede kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.