Depremde hayatını kaybeden öğretmen yakınları ve yakınlarını kaybetmiş öğretmenlere iftar

06 Nisan 2023 Perşembe 10:58
Depremde hayatını kaybeden öğretmen yakınları ve yakınlarını kaybetmiş öğretmenlere iftar
OSMANİYE İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden öğretmenlerin yakınlarına ve yakınlarını kaybeden öğretmenlere yönelik iftar programı düzenlendi.
Samet Aybaba Spor Lisesi'nde düzenlenen iftar programına, deprem felaketinde hayatını kaybeden öğretmenlerin yakınları ve yakınlarını kaybeden öğretmenlerin yanı sıra Vali Erdinç Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.
İftar öncesinde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, “Biz büyük bir aileyiz. 6 Şubat’ta yaşadığımız büyük felaket neticesinde ailemizin bir parçası olan 36 çalışma arkadaşımızı yüce rabbimize emanet ettik. Biz onların şehitliğine iman ediyoruz. Bizim yegane görevimiz, çalışma arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin isimlerini sonsuza kadar yaşatmak, birbirimizin yarasını sarmak, birbirimize merhem olmak. Bu felaketi çocuklarımız, gençlerimiz bir daha yaşamasınlar diye tekrar tekrar öğretmek" dedi.
'ASLA ONLARI UNUTMAYACAĞIZ'
Vali Erdinç Yılmaz ise “Bu acı, zor bir acı. Sizlerin bu acısını yürekten paylaşıyorum. Asla onları unutmayacağız ve biz onların cennete gittiğine inanıyoruz. Allah mekanlarını cennet etsin. Allah bir daha bize böyle acılar yaşatmasın, dileğimiz o" diye konuştu.
Vali Yılmaz, programı düzenleyen İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür etti.
Okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı. İftar programında depremde hayatını kaybedenler için dua okundu. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.