Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kocaispir: Adana'yı dünya şehri yapmaya talibiz

20 Ocak 2024 Cumartesi 17:15
Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kocaispir: Adana'yı dünya şehri yapmaya talibiz
CUMHUR İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir parti binası önünde Adanalılara seslenerek, "Polemik yapmaya, kavga çıkarmaya değil, bireysel fayda gözetmeye değil, yalanla göz boyamaya değil, hizmetle, icraatla, özveriyle Adana'yı büyütmeye talibiz. memleket. Biz Adana'yı bir dünya şehri yapmaya talibiz " dedi. 
AK Parti Adana İl Başkanlığı önünde düzenlenen aday tanıtım buluşmasına AK Parti ve MHP milletvekilleri, il başkanları, ilçe başkanları, büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Burada vatandaşlara seslenen AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "AK Parti'mizin çatısı altında iki bin iki yılından bu yana yani 22 yıl önce 2002 yılından bu yana Allah'ın izniyle birçok görevlerde bulunmak nasip oldu. Talip olarak aday çıkmanın onurunu yaşıyorum. İçinizden bir kardeşiniz, ağabeyiniz, evladınız olarak, Cumhur İttifakı'nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak huzurlarınızdayım. Hepinize selam olsun. Bana bu büyük onuru yaşatan yüce Rabb'ime şükürler olsun. Her an bize teveccüh gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu görevi bana tevdi eden Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Polemik yapmaya, kavga çıkarmaya değil, hizmetle, icraatla, özveriyle Adana'yı büyütmeye talip olduklarını vurgulayan Kocaispir, "Bu bereketli toprakları kendine vatan bilen her bir fert, eşit ve birinci sınıf yurttaşımızdır. Hiçbir kimsemiz yoktur. Yüreğir'de seçildiğimiz günden itibaren 5 yıl boyunca her türlü ayrımcılığı, kimlik siyasetini ve hizipçiliği ayaklarımızın altına aldık. Her bir insanımızı eşrefi mahlukat olarak belleyip ilçemizin her bir noktasına hizmet götürmek için adeta kendimizle yarıştık. Biz o yolu çok şükür ki her bir adımda eserler bırakarak yürüdük. 'Derdimiz insan' diyerek göreve geldikten sonra icraat yürek ister anlayışıyla kollarımızı sıvadık. Bir vizyon ortaya koyarak, azimle, özgüvenle ve sevgiyle çalıştık. Kentsel dönüşüm başlattık. İlçemizi yemyeşil parklar, sağlıklı ve güvenli yollar, spor merkezleri, kütüphaneler, kültür merkezleriyle donattık. Evlatlarımız için oyun sahaları, kreşler. kadınlarımız için çok amaçlı mahalle evleri, kadın etkinlik merkezleri üreticilerimiz için satış ve sergi alanları tesis ettik. Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak işler yaptık. 410 Yüreğirlinin hayatına dokunduk. Bu süreçte yaptıklarımızı şöyle bir düşününce lütfen yanlış anlaşılmasın. Yüreğir kazandı demekten kendimi alamıyorum. Allah'ın izniyle Allah'ın izniyle sizlerin desteğiyle bu çıktığımız yolculukta bu sefer Adana kazanacak. Çünkü çünkü bu şehrin sorunlarını biliyoruz. Ulaşım başta olmak üzere kadınlarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın, yani her birimizin hayatını zorlaştıran, bizi mutsuz kılan bütün meselelere vakıfız. Polemik yapmaya, kavga çıkarmaya değil, bireysel fayda gözetmeye değil, yalanla göz boyamaya değil, hizmetle, icraatla, özveriyle Adana'yı büyütmeye talibiz. memleket. Biz Adana'yı bir dünya şehri yapmaya talibiz. Allah'a şükür bunu yapacak vizyon, kabiliyet ve tecrübeye sahibiz" diye konuştu. 
'KABİLİYET VE TECRÜBEYE SAHİBİZ'
Adana'yı bir dünya şehri yapacak vizyon, kabiliyet ve tecrübeye sahip olduklarının altını çizen Kocaispir şöyle devam etti: 
"Adana'mızı Türkiye yüzyılının medarı iftiharı kimliğine kavuşturmaya hazırız ve kararlıyız. Bizim vazifemiz şehrimizin sorunlarını çözmek hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını gidermek talep ve beklentilerini karşılamaktır. Ortak aklı ortak aklı, demokratik yönetim kültürünü ve hizmet siyasetini hakim kılmakta kararlıyız. Şeffaflık ve hesap verebilirlik en temel yönetim ilkemizdir. Kayıt dışı ve merdiven altı ilişkileri ağından uzağız. Evin mutfağında başka, salonda başka türlü konuşmak ve davranmak bize yakışmaz. Ciddiyet, tutarlılık ve sözünün eri olmak siyasetimizin şiarıdır. Hazırız ve kararlıyız. Cumhur İttifakı olarak el ele, gönül gönüle verdiğimizde hiçbir kimseyi dışlamadan herkesin kalbine girmek için mücadele yaptığımızda bu kararlılığın sonu inşallah zafer olacaktır. İnşallah Adana'yı gerçek belediyecilikle tanıştıracağız. Kadın. Emeği, fedakarlığı ve çalışkanlığıyla gençlerimizin azmi, ruhu ve enerjisiyle Cumhur İttifakı'nın her bir neferinde ortaya koyacağı mücadeleyle, Adana kazanacak. Değerli kardeşlerim şimdi vakit bismillah deme vaktidir. Şimdi vakit Adana'yı karış karış gezme ve her bir gönle dokunma vaktidir. Şimdi vakit yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı hemşehrilerimize anlatma vaktidir." ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.