Çukurova'da yaz kursları başlıyor

17 Haziran 2022 Cuma 10:43
Çukurova'da yaz kursları başlıyor
ÇUKUROVA Belediyesi tarafından her yaz düzenlenen yaz kursları 20 Haziran pazartesi günü başlıyor. 7 yaş üzeri herkesin devam edebileceği kurslar İngilizce, satranç, bağlama, gitar, resim, psikoterapi, halk oyunları, drama-diksiyon-oyunculuk ve yoga dallarında verilecek.
Çukurova Belediyesi tarafından her yaz düzenlenen ve her kesimden büyük ilgi gören yaz kursları 20 Haziran pazartesi günü başlıyor. Birçok noktada verilecek kurslar 9 dalda vatandaşların hobilerini ve yeteneklerini geliştirmelerini sağlayacak. Uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslara 7 yaş üzerin herkes devam edebilecek. Kurslar; İngilizce, satranç, bağlama, gitar, resim, psikoterapi, halk oyunları, drama-diksiyon-oyunculuk ve yoga dallarında verilecek. 
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her yaz büyük ilgi gören kurslara bu yıl daha çok ilgi gösterildiğini belirterek, son yıllarda etkili olan koronavirüs pandemisinin insanların hayatlarını çok kısıtladığına dikkat çekti. Pandeminin etkisinin azaldığını ve vatandaşların bu tür etkinliklere daha fazla ilgi gösterdiğini belirten Başkan Soner Çetin, “Biliyoruz ki gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kültür sanat ve sporla uzak tutarız. Bu tür uğraşları olan insanlar hayatta daha başarılı olurlar” şeklinde konuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.