Çukurova Belediyesi Psikolojik Danışma Merkezi’nde binlerce vatandaşa ücretsiz destek

24 Temmuz 2023 Pazartesi 12:37
Çukurova Belediyesi Psikolojik Danışma Merkezi’nde binlerce vatandaşa ücretsiz destek
ÇUKUROVA Belediyesi Psikolojik Danışma Merkezi’nde verilen ücretsiz psikolog desteği vatandaşlardan ilgi görüyor. Gün boyunca verilen seanslardan binlerce vatandaş  faydalanıyor.
Çukurova Belediyesi, 3 yaşından 63 yaşına kadar her vatandaşın psikolojik sorunlarına derman olmaya çalışıyor. Tüm görüşmelerin ve seansların ücretsiz olduğu merkezde 3 psikolog ve 1 sosyal hizmetler uzmanından oluşan tecrübeli ekip, sadece Çukurovalılar'a değil, Adana’nın her köşesinden gelen vatandaşların dertlerini dinliyor, onlara çözüm oluyor. Bireysel ve grup terapileriyle seansların gerçekleştiği merkez hafta içi tüm gün hizmet veriyor.
Desteğe ihtiyacı olan çocuklara oyun terapisi ve psikodramayla minik dünyalarına dokunulmaya çalışılırken, aile içi iletişim sorunları, evlilik danışmanlığı, ekonomik sorunlar, sözlü veya fiziksel şiddet, arkadaş edinme, zamanı etkili kullanma, stresle baş etme, öfke kontrolü, ilgi ve yetenekleri belirleme başta olmak üzere her türlü konuda psikolojik destek veriliyor.
Psikolojik Danışma Merkezi hakkında bilgi veren psikolog Kader Alp Fakılar, Adanalılar'ın sorunlarını dinleyip, kaygılarını anlayıp yaşam kalitelerini artırmak için hizmet verdiklerini söyledi. Merkezde, kadın, yaşlı, erkek, çocuk, engelli demeden ihtiyaç duyan tüm vatandaşlara psikolojik destek sunduklarını belirten psikolog Kader Fakılar, isteyen herkesin Tesisler Müdürlüğü’nü arayarak kendilerine ulaşabileceklerini aktardı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.